< Global site tag (gtag.js) - Google Analytics >

Vivencia met Ruud

illustratie5dansers

Vrijdagavond in Djoj

- behalve schoolvakanties.

Kosten:


Routebeschrijving


De vivencia op vrijdagavond zijn voor zowel beginners als gevorderden. Na iedere vivencia is gelegenheid door te dansen of in de bar van Djoj gezellig een drankje te drinken en met elkaar te praten.

Wat brengt biodanza te weeg? Een avond vol met nieuwe indrukken over jouw passie, ontspanning, plezier en ontmoetingen. Biodanza brengt je niet alleen een kleurrijke avond, maar biedt je ook de mogelijkheid om op een speelse manier tot verdieping te komen en dichter bij jezelf te komen staan.

De westerse maatschappij kent veel stressoren. Mensen leven een aanzienlijk deel van de tijd in een keurslijf. Er zijn nog altijd taboes, onuitgesproken verwachtingen en stigma’s. Hierdoor raak je uit je lichaam en verwijderd van je ware zelf.

Tijdens de biodanza oefeningen kom je in aanraking met je natuurlijke grenzen en blokkades. Je merkt dat bijvoorbeeld aan een plotselinge weerstand of spanning in je lichaam. Blokkades kunnen een grondslag voor klachten zijn, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, prikkelbaarheid, stress, etc. Uit onderzoek en ervaring is gebleken, dat biodanza behalve genieten en ontspanning ook een heel goede manier is om op een speelse wijze aan verwerking, je eigen ontwikkeling en gezondheid in brede zin te werken.

Kom dansen en voel je levensvreugde door je aderen stromen. Iedereen is welkom!

 

Ik kom dansen!Hoe kom ik er ?


Open dagen Djoj

Een tweetal dagen boordevol workshops & sessies waarin je kan kennismaken met biodanza en de verscheidene overige activiteiten van

Open les Vivencia met Ruud

Maak gratis en geheel vrijblijvend kennis met biodanza op de open dagen van Djoj. Waar is het?