< Global site tag (gtag.js) - Google Analytics >

Vivencia met Ruud

illustratie5dansers

Vrijdagavond in Djoj

- behalve schoolvakanties.

Kosten:De vivencia op vrijdagavond zijn voor zowel beginners als gevorderden. Na iedere vivencia is gelegenheid door te dansen of in de bar van Djoj gezellig een drankje te drinken en met elkaar te praten.

Wat brengt biodanza te weeg? Een avond vol met nieuwe indrukken over jouw passie, ontspanning, plezier en ontmoetingen. Biodanza brengt je niet alleen een kleurrijke avond, maar biedt je ook de mogelijkheid om op een speelse manier tot verdieping te komen en dichter bij jezelf te komen staan.

De westerse maatschappij kent veel stressoren. Mensen leven een aanzienlijk deel van de tijd in een keurslijf. Er zijn nog altijd taboes, onuitgesproken verwachtingen en stigma’s. Hierdoor raak je uit je lichaam en verwijderd van je ware zelf.

Tijdens de biodanza oefeningen kom je in aanraking met je natuurlijke grenzen en blokkades. Je merkt dat bijvoorbeeld aan een plotselinge weerstand of spanning in je lichaam. Blokkades kunnen een grondslag voor klachten zijn, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, prikkelbaarheid, stress, etc. Uit onderzoek en ervaring is gebleken, dat biodanza behalve genieten en ontspanning ook een heel goede manier is om op een speelse wijze aan verwerking, je eigen ontwikkeling en gezondheid in brede zin te werken.

Kom dansen en voel je levensvreugde door je aderen stromen. Iedereen is welkom!

 

Ik kom dansen!Hoe kom ik er ?


Open dagen Djoj

Een tweetal dagen boordevol workshops & sessies waarin je kan kennismaken met biodanza en de verscheidene overige activiteiten van activiteitencentrum Djoj.

Open les Vivencia met Ruud

Maak gratis en geheel vrijblijvend kennis met biodanza op de open dagen van Djoj. Waar is het?


Biodanzafestival in Djoj

Een feest van verbinding

Elkaar ontmoeten in de dans in plezier en zachtheid, verbinden met gelijkgestemden, gezellig samenzijn met lekker eten. Genieten van diverse soorten dansworkshop van een keur aan fantastische docenten uit het hele land: Agnes Neus, Denny van Dop, Erica Nap, Geny Wuestman, Hannie Burgmeijer, Jose Sloot, Kim van der Klis, Merel Sloot, Monique Sajet, Nathalia Liem, Phoebe Felen en Nanne Vervoordeldonk.

Programma:

12.30 uur ontvangst en inschrijven voor 3 workshops van anderhalf uur. Gedurende elk blok vinden er 4 workshops plaats. Een van deze vier workshops is geschikt voor beginners, heb je nog geen ervaring met Biodanza en wil je ervaren wat het is voor jou? In de gezellige bar kun je tussendoor en na afloop genieten van koffie, thee en water.

 • Vanaf 12:00 uur. Deur open.
 • 13:15-15:00 uur. Vitale en/of creatieve workshops met Geny, Ingrid, Nathalia Liem en Monique.
 • 15:00-16:00 uur. Pauze.
 • 16:00-17:45 uur. Biodanza workshops met Josephine, Maria en Karin, die een biodanza & massage workshop geven. Of een klank healing concert met Arianne en Richard.
 • 17:45-19:30 uur. Pauze en diner.
 • 19:30-21:15 uur. Sensuele of transcendente biodanza workshops met Denny van Dop, Leonoor Pronk en Hannie Burgmeijer.
 • Vanaf 21:15 uur. Chillen in de bar.

Vegetarisch diner (10 euro) tussen 17:45 tot 19.30 uur. Graag van te voren opgeven en aan de deur afrekenen.

Lees meer   Reserveren
Vroegeinschrijvers (tot 29 februari) betalen maar €50!

Zaterdag 11 april 2020

Prijs online: €55
Pijs doors: €60
Vegetarisch diner: €10

Ik vier mee


Kerstbiodanza

Kerst is bij uitstek een feest van verbinding, zoals Biodanza ook een feest van verbinding is. Daarom presenteert Centrum Djoj in Rotterdam haar jaarlijkse Kerstbiodanza met ervaren Biodanza docenten, dit jaar zijn dat:

 • Brenda van Broekhoven
 • Denny van Dop
 • Agnes Neus

Bij de Kerstbiodanza staat centraal:

 • Ontmoeten
 • Gezond en lekker eten!
 • Verbinding maken met jezelf en anderen
 • Saamhorigheid
 • Expressie door middel van beweging

Het programma is als volgt:

 • 17:00 - 18:00: Ontvangst in de in kerstsfeer gehulde bar met een vers kopje koffie of thee en kerstbrood voor de liefhebber.
 • 18:00 - 20:30: Een heerlijk vegetarisch kerstdiner bestaande uit twee gangen (diner en dessert).
 • 20:30 - 23:00: Biodanzaworkshop waarbij muziek, beweging, expressie en verbinding centraal staan.
 • 23:00 Naborrelen in kerstsfeer met een glaasje prosecco van ons (met of zonder alcohol) en sfeervolle muziek..

Dit alles geheel in een feestelijke kerstsfeer. Kom dansen, genieten en verbinden. Je bent van harte welkom!

illustratie BNL

 

22 december 2019
€29,50 incl. diner
€19,50 excl. diner

Ik dans en vier kerst mee


Dans het nieuwe jaar in

Wil je samen met anderen het nieuwe jaar vreugdevol inluiden?!

Oudejaarsavond is een bijzonder moment. Een moment om het wonderlijke van het leven met elkaar ruimhartig te vieren. We creëren met elkaar een bewust feest van liefde, innerlijk vuur en verbinding. Met rond middernacht een ceremonie en verder: veel dansen, diner, ontmoetingen en meditatie.

Verwacht een avond vol sprankeling, verbinding, openhartige mensen, presentie en zachte ontmoetingen. Een nieuwjaarsfeest voor iedereen die zich verbonden voelt met de Djoj en de behoefte voelt om samen te komen en van elkaars aanwezigheid te genieten. Deel jouw licht, deel jouw

liefde en laten we het leven dansen!

Om 16 uur is de ontvangst door het team van Djoj en aansluitend kun je een dansworkshop kiezen om mee te starten. Er is een prachtig team van facilitators die jouw meenemen om er met elkaar een heel feestelijke avond van te maken. Na het gezamenlijk diner kun je kiezen uit een ontspannend klankbad of een geleide meditatie voor de activering van de frequenties van de Nieuwe Aarde. Rond middernacht begeleiden we je in een transitie ceremonie ...en het nieuwe jaar beginnen we dansend op groovy, ecstatic beats. Happy 2019!

Schrijf je tijdig in. Voor 2 december betaal je € 75, daarna € 85.

Oud & Nieuw Celebration

31 december
Vanaf 16:00 tot 1:15 uur
prijs: € 85
Vroeginschrijvers: € 75

Ik vier mee


Biodanza Nederland

Biodanza Nederlamd is een overkoepelend organisatie van gediplomeerde 'Biodanza Facilitators'. Regelmatig worden biodanza evenenenten georganiseerd in Nederland. Deze variëren van weekgroepen, feesten met voorafgaand een vivencia, thema bijeenkomsten tot biodanza vakanties.

Overzicht:


Blotevoetendans.nu

Op blotevoetendans.nu vindt je een agenda met lessen en evenementen in Nederland. Als je 'anders wilt dansen' kun je hier hier informatie vinden over data en lokatie, etc.

Agenda: