IBF sistema Rolando Toro
Start.
Biodanza.
De vijf lijnen.
Voor wie?.
Vivencia.
Biodanza Feesten.
Ruud van den Broek.
Ervaringen.
Contact & Locatie.

 

Ruud van den Broek

 

Ik ben geboren in Capelle aan de IJssel op 31 Juli 1959. Ik werd op jonge leeftijd wees. Hierdoor moest ik snel volwassen worden. Pas op latere leeftijd ontdekte ik de emotionele gevolgen daarvan. Op eigen innitiatief ben ik met “mezelf” aan de slag gegaan. Ik heb diverse trainingen gevolgd: Emotioneel lichaams werk; Tantra; NLP; Relatie jaartraining; De jaartraining 'denken voelen doen' op kasteel de Schans.

 

In die tijd ontdekte ik biodanza op het eigentijds festival. Ik merkte, dat ik in biodanza volledig mijn ei kwijt kon. Na het tweede festival ben ik mee gegaan naar Griekenland voor een biodanza vakantie. Het voelde voor mij als een warme familie met broers en zussen. Na deze vakantie ben ik de weekendschool in Amsterdam gaan volgen. Later heb ik me ingeschreven om biodanza leraar te worden. De opleiding heb ik met goed gevolg afgerond in Rotterdam op de biodanza school van Gerry en Catwing.

 

Vanaf het moment dat ik les ging geven werd ik meer volwassen en voelde ik de verantwoordelijkheid voor mijn geboren zoon Teun Ruben en de biodanza groep. Naast mijn toewijding aan biodanza, ga ik sportklimmen, tuinieren en werk als glazenwasser.

 

De volgende boeken waren voor mij een inspiratiebron: “De kracht van echte mannen” van David Deida en “Liefhebben” van Barry Long.