IBF sistema Rolando Toro
Start.
Biodanza.
De vijf lijnen.
Voor wie?.
Vivencia.
Biodanza Feesten.
Ruud van den Broek.
Ervaringen.
Contact & Locatie.

 

Ervaringen van deelnemers aan biodanza

 

Ruud is authentiek, warm, open, speels, creatief, eigenzinnig, afwisselend en liefdevol. Speels, vrolijk soms maf, uitnodigend en gek. Hij probeert binnen de groep grenzen te laten verleggen en geeft mij/ons de ruimte om te zijn wie /hoe we zijn en bewegen.

Ja, liefdevol met veel lol, liefdevolle lol, zeg maar........Ik heb Ruud leren kennen als een zeer spontane hartelijke innemende man. Houdt erg rekening wet de groep, uitleg is duidelijk en voordoen/demonstreren, uitgebreid en duidelijk, ook voor “nieuwelingen''. Voor mij valt vooral de rust op die hij uitstraalt, mede dankzij Ruud is Biodanza voor mij iets geworden wat ik zelf niet had gedacht. Was sceptisch maar geniet!

Thanks!  Tonny

 

Vanaf september 2008 bijna wekelijks naar Biodanza gegaan. Opvallend is dat elke week de les weer zo anders is Enorm gevarieerd/afwisselend,van ingetogen tot uitbundig,swingend,zeer creatief,regelmatig speels,vrolijk. Verder vind ik opvallend dat er een brede basis van vertrouwen is tussen de mensen onderling. Een vaste kern draagt vaak de nieuwkomers. Ruud laat ook mensen in hun waarde bijvoorbeeld als iemand zich wil afzonderen/even pauze wil.  

Dian

 

Lees verder >>

 

Bekijk een video over ervaringen met biodanza