IBF sistema Rolando Toro
Start.
Biodanza.
De vijf lijnen.
Voor wie?.
Vivencia.
Biodanza Feesten.
Ruud van den Broek.
Ervaringen.
Contact & Locatie.

ERVARINGEN DEELNEMERS BIODANZA MET RUUD

 

Ruud is authentiek, warm, open, speels, creatief, eigenzinnig, afwisselend en liefdevol. Speels, vrolijk soms maf, uitnodigend en gek. Hij probeert binnen de groep grenzen te laten verleggen en geeft mij/ons de ruimte om te zijn wie /hoe we zijn en bewegen.

Ja, liefdevol met veel lol, liefdevolle lol, zeg maar........Ik heb Ruud leren kennen als een zeer spontane hartelijke innemende man. Houdt erg rekening wet de groep, uitleg is duidelijk en voordoen/demonstreren, uitgebreid en duidelijk, ook voor “nieuwelingen''. Voor mij valt vooral de rust op die hij uitstraalt, mede dankzij Ruud is Biodanza voor mij iets geworden wat ik zelf niet had gedacht. Was sceptisch maar geniet!

Thanks!  Tonny

 

Vanaf september 2008 bijna wekelijks naar Biodanza gegaan. Opvallend is dat elke week de les weer zo anders is Enorm gevarieerd/afwisselend,van ingetogen tot uitbundig,swingend,zeer creatief,regelmatig speels,vrolijk. Verder vind ik opvallend dat er een brede basis van vertrouwen is tussen de mensen onderling. Een vaste kern draagt vaak de nieuwkomers. Ruud laat ook mensen in hun waarde bijvoorbeeld als iemand zich wil afzonderen/even pauze wil.  

Dian

 

Ruud van den Broek, een Biodanza-leraar die spontaniteit en vrolijkheid uitstraalt, wat ik terug vind in zijn lessen. Open lessen, waardoor de groep dynamisch is. De bestaande groep neemt de ''nieuweling'' van harte op. Ik kom nu bijna 2 jaar bij Ruud en wil zijn lessen niet graag missen. De groep is hecht, er is zoveel warmte en liefde. Ieder respecteert elkaars grenzen. Ruud gaat in op verzoeken van leerlingen om bepaalde thema's op te nemen in zijn lessen, super!!!

Ria

Lees verder >>